A School Called Tribe

Dit is een beweging die jongeren doet samenkomen voor één en dezelfde liefde, die voor jazz en hiphop. Jongeren tussen 14 en 30 jaar.

aSCT is opgericht voor jongeren met verschillende achtergronden vanuit een gemeenschappelijke interesse in bepaalde muzikale stromingen en biedt op 3 verschillende wijzen een uitlaatklep voor die muziekliefde: SLAM/MC - Jazzsectie - Beatcreation/Producing. Het is dus voor de jazzsectie dat we heel graag samenwerken met muzikanten van de Mago. 

De muziek van de Tribe wordt gecreëerd door de musical flavors en inbrengen van iedereen. In die zin is het dus erg participatief. De ontmoetingen zijn wekelijks op woensdagavond (18.30u tot 19.30u) van september 2013 tot juni 2014 en leiden tot verschillende performances ( t' Werkhuys, Arenbergschouwburg,etc). Locatie waar we repeteren en samenkomen is te Jazzstudio (Antwerpen-Zuid, De Vrierestraat 17/19)

Illustere muzikale voorbeelden zijn: A Tribe Called Quest, US3, Buckshot Lefonque, Guru’s Jazzmatazz, Greetings from Mercury, Madvillain, Talib Kweli en Hitek, Soweto Kinch, etc 

Enkele prikkelende geluidsfragmenten en andere info tref je op onze facebookpagina: facebook.com/aschoolcalledtribe

Het is een experimenteel project wat hopelijk kan leiden tot innovatieve muziek en prikkelende nieuwe ontmoetingen tussen jongeren. We zoeken dus leerlingen/muzikanten die vooral goesting hebben om "something else" te doen

DE COACH IS   HIER   VINCENT BRIJS  -  SAXOFONIST  

GEÏNTERESSEERD ?   MAIL NAAR      peterkox@telenet.be