Dans

Dans

Dansinitiatie, Klassieke Dans, Workshop Pointes, Hedendaagse Dans, Workshops, Vooropleiding, Urban, Jazz, Doorstroom, Volwassenen

coördinator: cathy.baelemans@ma-go.be

Sinds 2007 is er opnieuw een succesvolle dansafdeling in Ma'GO!. Wij werken samen met Arlekino die bijkomende lessen aanbieden en zorgen voor de omkadering van de dansafdeling. 

Binnen Ma'GO! organiseren we danslessen vanaf 6 jaar. Je kan bij ons Klassieke dans, Hedendaagse dans, Jazz dans en Urban volgen. Je kan ook Klassieke dans en Hedendaagse dans combineren in de Vooropleiding. Onze school heeft ook een sterke groep Doorstroom dans leerlingen die zich voorbereiden om door te stromen naar het hoger kunstonderwijs. 

Wij hebben een heel dynamisch en jong lerarenteam met brede interesse voor dans en kunsteducatie en veel enthousiasme voor hun vak. De coördinatie van de dansafdeling is in handen van Cathy Baelemans. Zij behaalde een Bachelor dans en de lerarenopleiding in het Conservatorium Antwerpen en een Master Kunst en Educatie in het Conservatorium TIlburg. 

Onze docenten hebben allemaal een groot hart voor dans en hebben een professionele opleiding genoten. Zij brengen hun danservaring over vanuit een pedagogische visie met veel aandacht voor dansplezier en de specifieke noden en mogelijkheden van elk kind. Elke leerling moet zich bij ons ten volle kunnen ontwikkelen volgens zijn eigen talent en mogelijkheden.

Alle informatie kan je terugvinden op onze website van Arlekino@Ma'GO!

https://sites.google.com/ma-go.be/arlekino
 

Arlekino

 

Onze school