Info over heropstart DKO

  • 18 mei 2020

HEROPSTART DKO

Via de media hebben we nieuws ontvangen van het ministerie van onderwijs over de heropstart van het deeltijds kunstonderwijs. Helaas is er beslist dat een veilige heropstart voor onze lessen niet mogelijk is voor 30 juni. Er zijn te veel verschillende leeftijden, leerlingen, scholen,... die bij ons samenkomen. De groepslessen zullen pas terug kunnen starten in september. Er is een gedeeltelijke opstart mogelijk voor 1 op 1 lessen. In Fase 1 zullen vanaf 25 mei leerlingen die volgend jaar doorstromen naar het hoger kunstonderwijs begeleid kunnen worden. Vanaf 8 juni kan ook een bijkomende beperkte groep leerlingen naar de academie komen voor één-op-één-onderwijs wanneer dit voor hen van cruciaal belang is. Wij onderzoeken met onze preventieadviseur en ons docententeam wat er veilig en haalbaar is voor onze school. De docenten zullen dan persoonlijk met jullie contact opnemen indien er nog lessen voor jullie mogelijk zijn vanaf 8 juni. 

ONLINE LESSEN

Ondertussen heeft ons  creatieve docententeam natuurlijk niet stil gezeten en krijgen jullie allemaal wekelijks contactmomenten via Google Meet, Skype of Zoom en sturen we jullie ook opdrachten, inspiratie en filmpjes. Sinds kort starten we ook virtuele klasruimtes op via Google Classroom om alles wat beter te groeperen. We zullen deze online lessen natuurlijk verder zetten tot 30 juni. Indien dit voor jullie nog niet gelukt is gelieve contact op te nemen via directie@ma-go.be Op onze facebook pagina kan je al enkele leuke filmpjes van onze leerlingen terugvinden, meer materiaal volgt zeker!

LAUREATENVOORSTELLINGEN EN TOONMOMENTEN

De laureatenvoorstellingen en toonmomenten zullen dit schooljaar niet meer kunnen doorgaan. Aangezien we in onze school werken met het leerplan Kunstig Competent zijn er geen examens voorzien. De leerlingen worden geëvalueerd door de docenten op basis van hun competenties en prestaties gedurende het schooljaar.