Open lesweek voor leerlingen 2.4 en volwassenen 2.3 CENTRUM

  • 18 maart 2019

Beste leerlingen,

Beste ouders,

Graag brengen we jullie op de hoogte van de keuzemogelijkheden die je volgend schooljaar hebt. Hoe kunnen we dit beter doen dan onze klassen een week open te zetten zodat jullie zelf een kijkje kunnen nemen en wie weet zelf eens mogen testen.

Wij zetten daarom graag de keuzemogelijkheden op een rij voor jullie en zetten onze deuren wagenwijd open in de week van 30 maart tot vrijdag 5 april.

Dit schooljaar zitten jullie in het laatste jaar van de tweede graad (2.4 of 2.3 volwassenen) en hebben jullie volgende vakken: 1 uur instrument/zang, 1 uur muziekatelier en 1 uur groepsmusiceren

Volgend schooljaar gaan jullie naar de derde graad (3.1) en hebben jullie gedurende 3 jaar volgende vakken:

1 uur instrument

1 uur muzieklab (klassiek, oude muziek, pop-jazz)

1 uur groepsmusiceren of begeleidingspraktijk: koor, brass band, gitaarensemble, begeleidingspraktijk piano en nog zoveel meer…..

Kan je je keuze nog niet goed maken bespreek het dan zeker met je leerkracht instrument zodat jullie samen de beste oplossing voor jou kunnen vinden.

Bij de keuzemogelijkheden staan steeds de mailadressen van de betreffende leerkrachten. Gelieve hen zoveel mogelijk op voorhand op de hoogte te brengen van je komst zodat het nodige materiaal aanwezig is. Zorg ervoor dat je steeds een rood en een blauw vak kiest. Je mag tijdens de open lesweek gerust meerdere vakken uitproberen.

Hieronder het schema voor de jongeren en het schema voor de volwassenen:

pdf bestandjongeren.pdf (37 kB)

pdf bestandvolwassenen.pdf (51 kB)