Verlengde herfstvakantie vanaf zaterdag 31/10/20 tot en met zondag 15/11/20

  • 26 oktober 2020

Tijdens de herfstvakantie is onze school gesloten vanaf zaterdag 31/10/20 tot en met zondag15/11/20.

'Zoals jullie misschien via de pers vernomen hebben was er de afgelopen dagen wat verwarring over de corona maatregelen van de Vlaamse regering voor het Deeltijds Kunstonderwijs. De Vlaamse regering heeft dinsdag geen beslissing genomen over het DKO wat voor de nodige onduidelijkheid zorgde. 

Een aantal academies hebben eigen maatregelen genomen wat eventueel ook voor verwarring kon zorgen. Wij doen ons uiterste best om samen met jullie te zorgen voor een veilige lesomgeving voor al onze leerlingen. Wij hebben gewacht op de beslissing van de Vlaamse regering die pas gisterenavond genomen is. We kiezen er voor om de maatregelen die genomen worden in overleg met de experten correct op te volgen. Uiteraard improviseren wij graag in onze kunsten maar niet met de maatregelen. 

De Vlaamse regering heeft beslist om zaterdag 31 oktober GEEN FYSIEKE LESSEN te laten doorgaan in het DKO. Tijdens de herfstvakantie mogen er geen activiteiten (lesverplaatsingen, workshops) doorgaan en ook vanaf maandag 9 tot zondag 15 november gaan er geen lessen door. 

Na de herfstvakantie op maandag 16 november gaan we verder in CODE ROOD. 

Hieronder vinden jullie de link naar de draaiboeken en de recente officiële teksten van de overheid. 

https://onderwijs.vlaanderen.be/nl/draaiboek-2020-2021-deeltijds-kunstonderwijs


Indien jullie nog vragen hebben kunnen jullie steeds mailen op directie@ma-go.be

Wij wensen jullie een verdiende vakantie en blijf gezond!'