Docenten woord

WOORD VAKWERKGROEP

coördinator rilke.eyckermans@ma-go.be 

Rilke Eyckermans

Rilke
Rilke Eyckermans studeerde af als actrice aan Kask drama Gent. Ze deed ondertussen al heel wat film, televisie en theaterwerk. Deze job combineert ze met een ongelooflijk enthousiasme voor het lesgeven op Ma’go, het doorgeven van spelplezier en liefde voor het acteren en toneel staat centraal in de woordlessen.

 

Vakken

woordatelier, speltheater, verteltheater, dramastudio en dramalab.


Afdelingen & dagen

Centrum: woensdag en donderdag
Linkeroever: dinsdag
Hove: vrijdag

Contact

rilke.eyckermans@ma-go.be
 

Tine Laureyns

tineTine Laureyns studeerde af als actrice aan het Kask in Gent, werkte zowel voor theater en televisie en doceert speltheater, verteltheater en theater maken op Ma’Go. Ze begeleidt volwassenen en jongeren in hun spelen en spreken, begeleidt presentaties, gaat op zoek naar ieders authenticiteit op het podium, zowel als maker als performer. 

Vakken

Speltheater, Theater Maken, Verteltheater, Dramalab

Afdelingen & dagen

Centrum: maandag en dinsdag

Contact

tine.laureyns@ma-go.be


Maya Sannen

mayaMaya Sannen studeerde af als actrice aan het Conservatorium in Antwerpen. Naast het acteerwerk begeleidt ze kinderen en jongeren met veel plezier in de ontplooiing van hun verbeelding en talent.

 


Vakken

woordinitiatie, woordatelier, dramastudio, dramalab 

Afdelingen & dagen

Hove: vrijdag

Contact

maya.sannen@hotmail.com

Eline Kuppens

elineIn 2006 studeerde ze af aan het Rits in Brussel. Ze doet film-, televisie- en theaterwerk. In Ma'GO! werkt ze in de Basisschool De Kring, waar we aansluitend op de lesuren woord en muziek geven. 
 


Vakken

woordinitiatie, woordatelier 

Afdelingen & dagen

Basisschool De Kring: donderdag

Contact

eline.kuppens@ma-go.be

 

Sander Geudens

sanderSander studeerde af aan het Conservatorium in Antwerpen (richting kleinkunst) met een zelfgemaakte monoloog. Hij is de frontman van theatrale synthpop band Men in Tears en schrijft als A. Greenfield eigenzinnige orkestrale liedjes. Hij produced zijn eigen nummers en maakt zijn eigen videoclips. Deze DIY mentaliteit wilt hij als “jack of all trades” doorgeven aan jong talent. 


Vakken

kleinkunst & dramalab kleinkunst

Afdelingen & dagen

Centrum: woensdag

Contact

sander.geudens@ma-go.be